Eva Verduijn

Werkdagen: maandag (gezondheidscentrum), donderdag

Sinds augustus 2007 ben ik werkzaam in Logopediepraktijk Lek en IJssel. Op dit moment werk ik op maandag en donderdag in de praktijk. Ik ben allround logopedist voor alle logopedische stoornissen.

Ik heb affiniteit met het werken met zeer jonge kinderen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om kinderen met een beperking in hun ontwikkeling te helpen. Naast kinderen werk ik met volwassenen met stemstoornissen of neurologische stoornissen.

Ik ben preverbaal logopedist en gespecialiseerd in het begeleiden van het eet- en drinkproces, voorkomen & verhelpen van slikproblemen en het coachen van ouders en hun omgeving bij het vroegtijdig communiceren. Het early interventiontraject begeleid ik in samenwerking met de ouders en de directe omgeving. Hierbij wordt ook gewerkt aan het opstarten van het vroegtijdig leesproces om het leren spreken te ondersteunen.

Verder verzorg ik de behandeling van lees- en spellingsproblemen (dyslexie) vanaf groep 1 en 2 ten aanzien van de beginnende geletterdheid en de opstap naar groep 3 en hoger. Volgens verschillende dyslexieprotocollen ondersteun ik het lees- en spellingsproces, het gevorderd leesproces en bied hulp in het voortgezet onderwijs. Ik ben tevens gespecialiseerd in de behandeling van afwijkende mondgewoonten (OMFT). Ik heb hiervoor alle cursussen met succes afgerond. Daarnaast ben ik Medierend Leren Therapeut.

In 2022 heb ik een bijscholing gevolgd op het gebied van de ziekte van Parkinson. Zodoende ben ik nu als therapeut, samen met mijn collega Ineke de Vries, aangesloten bij het ParkinsonNet.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 49908916691